donderdag 24 mei 2012

ZomerPrintjes

Beste lezers,

Waar denk jij aan als je aan printjes denkt? De een denkt gelijk aan panterprint, terwijl de ander juist aan een mooie afrikaanse print denkt. Wij houden heel erg van printjes. Je ziet ze elke dag op straat, op school of werk. Deze printjes vinden wij het mooist:


De Afrikaanse print


Dit printje is veel gespot op de catwalk. Je zit dat felle,exotische en ook juist zwarte tinten een grote rol spelen. Doordat dit er kleurrijk en vrolijk uitziet vinden we dit echt iets voor de zomer. Ook is het leuk om daarbij een donkere hoed of sjaal te dragen, zodat het niet een kleurenbom wordt.

De Aziatische print

Deze print is druk en met veel kleur. Je ziet dat er altijd in het patroon een soort uitgerekte waterdruppel in voorkomt, in een speciale kleur. Het is leuk om bij dit printje er niet veel andere drukke dingen omheen te dragen, omdat anders je jurk, shirt, of broek er niet meer uitspringt. Deze jurk is van Ralph Laurent en kost $259.00  excl. verzendkosten als je hem online koopt.

De bloemenprint.

Je hebt deze print in heel veel verschillende soorten, maar het liefst in de mooiste bloemen met grote kelken. De lieve, schattige en kleine bloemetjes hebben we liever niet, behalve als het in pastel of nude tinten zijn. Met felle of donkere kleuren kom je al snel in de belangstelling. Deze jurk is van de mango, je zit dat als je goed kijkt er op de jurk een grote narcis is afgebeeld. De jurk kost €19,95 en je kan hem online kopen of in de winkel.


Ook leuk is gewoon basic.

Deze stof is heel simpel, gewoon in een kleur. Je kan dit bijna overal bij gebruiken, maar het meest leuke daarvan is colorblocking. Hier combineer je allerlei basickleuren met elkaar, zodat het een apart geheel vormt. Dit hoeft niet persé met alleen felle kleuren, het is ook mooi als je nude, of pasteltinten gebruikt.
Wij hopen dat jullie binnekort een van deze printjes zullen dragen!X-X-X ModeMollers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...