woensdag 23 mei 2012

Lippenstiften

Beste lezers,

Wij houden van vele verschillende kleuren lippenstift. Van pasteltinten tot felle knalkleuren. Maar past wel elke kleur bij elke tint huid of krijg je van die ene kleur geen gele tanden? Wij hebben uitgezocht welke lippenstift bij welke haar- en huidtinten passen en meer handige feitjes.

Donkerrood- een bloed rode kleur kan bijna op elke huidskleur. Heb je een blanke huid en blauwe ogen dan maakt deze kleur je sneeuwwitje licht en springen je ogen eruit. Maar ook als je een licht getinte huid hebt kan dit exotisch en vrolijk staan! Als je een nog wat donkerdere huid hebt kan het soms wat slordig staat maar dat kan je voorkomen met een subtiel opgestoken kapsel. Bij rood wild haar staat bloedrood sexy maar ook erg vrolijk.


Pastelroze- Met pastelroze bedoelen we een zachte kleur roze met licht oranje kleur. Deze kleur staat mooi op een donker getinte huid en brengt veel vreugde en vrolijkheid in je gezicht! Bij vrouwen met een blanke huid staat de kleur redelijk mooi als je niet je tanden laat zien want deze lijken door de kleur lippenstift erg geel. In het algemeen pastel lippenstaat staat mooi bij blond haar misschien is het soms een beetje tuttig(oubollig) maar naar onze smaak staat het juist erg mooi bij deze haar kleur!


Bruinroze- Deze kleur is dezelfde kleur als de kleur van foundation 002. Als jij deze foundation 002 gebruikt is dit geen kleur voor jou. Het is wel mooi als je huid lichter is dan deze kleur of donkerder! Deze kleur staat beeldig bij vrouwen met donker of licht bruin haar. Ook wilde volle boyisch wenkbrauwen staan mooi bij deze kleur lippen.


Deep purple- Een diep donkere paars staat prachtig bij een licht getinte huid. Ook brengt het je ogen kleur naar voren, welke kleur die ook zijn. Het is een mooie kleur voor stoere meiden die wel wat kleur durven te dragen!


Heb je deze combinatie wel eens gezien van donkere huid en blauwe lippen in een muziekvideo of in een high fashion magazine? Vertel in een reactie wat je er van vindt!

xx ModeMollers
ps. follow us on twitter: @ModeMollers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...