donderdag 24 mei 2012

Een totempaal vol kleding!

Beste lezers,

Niet iedereen is fan van het Eurovisie Songfestival maar het is heerlijk om te kijken naar de gekke jurkjes en leuke creaties die de landvertegenwoordigers aan hebben! Wij sturen zelf onze goed zingende Indiaan naar het Songfestival en hopen niet nog een jaar als laatste te eindigen. Dinsdag was de 1e ronde waarin verschillende landen waaronder België streden om finale plaatsen. België is niet door dus wat zal er dan wel niet met onze Joan gebeuren. Eén ding is zeker, hou je van kijken naar rare pakjes dan is het Songfestival een goed tijdverdrijf voor vanavond!

Barbara Dex Award
Misschien zegt deze naam jullie niks, dat komt door dat dit was uit 1993. Barbara Dex was de inzending van België in die tijd. Zij had de jurk die zij aanhad zelf gemaakt en iedereen vond hem in die tijd zo lelijk dat er nu elk jaar een Award wordt uitgereikt, Barbara Dex Award, aan de lelijkste jurk van dat jaar. Wij vinden de jurk van Barbara best meevallen maar dat komt omdat wij het knap vinden dat ze de jurk zelf heeft gemaakt en netjes heeft weten af te werken.
Wat vind jij van de jurk? (laat het ons weten via twitter, een reactie of een mailtje)



Hier een paar voorbeelden van Songfestival jurken uit 2012:

                                                             Cyprus

Deze jurk is in pastelroze met pailletten en staat mooi om het lijf van de zangeres met een uiterst lage stem waardoor het liedje erg vreemd klonk. De make-up vinden wij erg mooi en haar haar is lang en golvend. Wij geven de jurk van Cyprus een dikke vette 9.

                                                                  Rusland
Hier hoeven we volgens mij niet veel over te zeggen, het spreekt voor zich denken wij! ;)

                                                                    Moldavië
Deze jurkjes zijn kleurrijk en gek en daar win je het Songfestival mee, goed gedaan Moldavië!

Ook vele andere landen hadden beschamende jurken zoals Letland, deze vrouwen leken net stewardessen. Veel foto's en informatie over Joan vind je op www.songfestival.nl .

Wij hopen dat jullie vanavond allemaal kijken naar Joans blauwe jurk en grote Indianentooi.
xx ModeMollers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...