woensdag 23 januari 2013

De Spaanse Dolce & Gabbana look.

Beste lezers,

Vandaag behandelen we een geweldige look voor meisjes uit Nederland en omstreken die erg graag af willen van hun kaaskop. We vinden Spaanse vrouwen een ideaal schoonheidsbeeld maar met je eigen wit blond, grijze donkerblond, vale bruine haar of andere haarkleuren. Het liefst zouden we de kaaskop inruilen voor een Spaanse look. Wij willen de Spaanse look voor iedereen makkelijk maken om na te bootsen zonder dat je er te donkere foundation en kleurlenzen voor nodig hebt.

Spaanse look.
Je haar moet in een middenscheiding en in een lage knot, het haar moet wel gekamd zijn. Ook het haar moet een beetje losjes zitten aan de voorkant. Wat je ook bij Dolce & Gabbana ziet zijn gouden, zwarte en erg grote oorbellen. Denk er vooral aan dat de oorbellen erg groot en bloemig zijn.
Ook moeten de ogen omlijnt zijn en de wimpers subtiel zwart. Er past best wel een kleine elegante eyeliner bij. Je moet donker roze/ rode rouge op doen, kleur alleen je jukbeenderen. De lippen moet je eerst met paarse lippotlood inkleuren. Daarna met de meest geweldig lippen stift 'Berry' van NYC make-up, de lippen inkleuren en dan eventueel met rode lippenstift of paarse lippenstift erover heen.
Zo krijg je de perfecte Spaanse schoonheid van Dolce & Gabbana look.
Hopelijk lukt de look.

xx ModeMollers



















3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...