woensdag 13 juni 2012

Onvoltooid verleden tijd.


Kellybag
Beste lezers,
De mode herhaalt zich, keer op keer. We herhalen nu mode vanhet verleden en dragen het stijlvol met onze eigentijdse draai. De twenties,eighties, seventies en fifties.

Grace Kelly
Hier een rij met mode van nu die afstamt van mode uit hetverleden:

Blouse met hoge kraag -
Dit is uit de fifties, toen werden deze hooggesloten blousejes gedragen in pasteltinten. Ook hoorde parelkettingen bij dezezachte look. Grace Kelly was een actrice en was een rolmodel in die tijd. GraceKelly promootte veel mode namelijk de Kelly-bags en de twinsets.

Plateauzolen - Dit was mode in de seventies. Velemodefanaten droegen deze plateauzolen vol overgave. Ze waren echte eyecatcherstoen en nu weer.


Huge sunglasses - Deze grote zonnebrillen waren fashion in de sixties. Audrey Hepburn droeg deze en was een actrice die zich verdiepte in mode. Zewerd een van de grote mode voorbeelden van die tijd.

Grote Bohemien strandhoedDit komt uit de seventies en komt van dehippies. Ook waren de zweverige lange strandjurken op dat moment in. De kleineleren touwtjes om je hoofd, overvloed aan armbandjes om je pols en maxi rokkenwaren totaal van de seventies hippie tijd. Eén van de rolmodellen van deze tijdwaren The Beatles.
Audrey Hepburn
Wij denken dat grote schoudervullingen met dunne tailles en bredeheupen uit de eighties weer in de mode komen. Ook moet je voorbereiden op weereen nieuwe soort oversized, een vrouwelijk oversized. Wij hopen dat de gekkeprintjes in blijven maar dat kunnen we niet garanderen.

xx ModeMollers
ps. volg ons op twitter @ModeMollers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...