vrijdag 15 juni 2012

Grote schoenmaten

Hallo lezers,


Als je een schoenenwinkel binnenstapt, valt je meestal wel op dat de meeste maten tot maat 40/41 gaat. Juist in kleine winkels met speciale schoenen vind je al helemaal geen grote maten, of anders erg duur omdat er meer materiaal gebruikt is om de schoen te maken. Dat is natuurlijk erg jammer, want je wil best wel eens, als grotevoetenmens, een keertje op hele hoge hakken lopen, of speciale schoenen.
We hebben het web afgezocht van winkels die niet overal in de stad te vinden zijn, maar ook sommige alleen online.
Hieronder een paar:
Graceland veterschoen
Deze platte veterschoen heeft een lichtblauwe zool. Helaas is de bovenkant niet van leer gemaakt, maar zo ziet het er wel uit. Ook een nadeel is dat deze schoen maar tot maat 41 loopt, dus als je maat 42 hebt pas je er echt niet in.. Wel een fijn voordeel voor je portemonnee, hij is namelijk €19,95! De hakhoogte is trouwens 2 cm.
Satchel/Nelly.com
Deze mooie witte schoen met klomphak is ideaal voor feestjes. Doordat er een plateauzool onder de hele voet zit, wordt je voet ook minder naar beneden geduwd. Ook hierbij loopt de maat maar tot 41.. Je kan deze schoen bestellen op nelly.com.
Jane Norman
Deze mooie glittersleehak is qua maat echt wat je wil. Hij loopt namelijk tot&met maat 43!! Dit schoentje draag je natuurlijk niet dagelijks, maar is zeker wel voor een extreme party of gewoon om te 'hebben' heel erg leuk! Je kan heb via de webshop van V&D bestellen

x-x-xModemollers




2 opmerkingen:

  1. Misschien bij Zalando? Ik zag daar een speciale afdeling grote maten schoenen. Ga wel even zitten voor je bij de high heels kijkt, want anders val je om van de prijzen ;-) De enkellaarsjes waren iets betaalbaarder.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...