zondag 9 december 2012

Pull en tricot.

Lieve lezers,

De gebreide trui is weer helemaal in en ook nog eens handig want het wordt weer ijzig! De trui is een heel handig kleding stuk omdat je het nonchalant boven een skinny jeans kan dragen! Ook zijn ze heel erg leuk boven een rokje!

Verschillende soorten, pull en tricot.

Oversized gebreide trui.
De oversized trui is geweldig en staat geweldig bij ieder figuur. Bij een slank figuur en je wil dat toch graag showen dan doe je vaak je handen in je zij zodat je taille soms geaccentueerd wordt! Een super grote domper op een oversized trui is een riem of band om je taille. Laat de grote trui lekker groot zijn.


Felle kleuren.
Felle kleuren zijn leuk met een gebreide trui, van zacht roze tot gelaagd wit met blauw. Vloekend gekleurde gebreide truien zijn ook erg fashionable, we noemen deze 'foute truien'! We vinden ze 'fout' maar zijn ook gewoon dol verliefd op de fel gekleurde warme truien!



Collar et un pull en tricot.
Een kraagje is altijd mooi onder een oversized of gewone gebreiden trui. Het is ook praktisch want als je een wollen trui aan hebt kan deze ontzettend jeuken en met een blouse eronder is het mooi en verdraaglijker. Het is ook erg warm en dat is ook weer handig in deze tijd van het jaar. Het staat heel erg fashionable. Je kan zelf geen verstand van fashion hebben en alleen maar een trui met kraag-blousje te dragen en het ziet eruit alsof je al jaren wat met fashion doet. ;) een zeker weten draag tip!


Van plan zelf te gaan breien dan is dit een leuke link:

http://www.knitty.com/ISSUEdf12/PATTlight.php




Liefs,
ModeMollers.

1 opmerking:

  1. Ja, ik wil ook wel een gebreide trui.
    van mooie schapenwol, lekker warm.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...