vrijdag 14 september 2012

Fashion filmpjes.

Hallo lezers,

Wij vinden het altijd leuk om even op youtube rond te zoeken en fashion filmpjes te bekijken. Vooral vinden wij de video's leuk waarin ze een fotoshoot maken of voorbereiden. Ook zijn de video's gaaf waarin ze bijvoorbeeld voor een couture product of voor een parfum reclame maken. Als je zelf nou geen idee hebt hoe je ze kan zien of wat we bedoelen, scroll dan naar beneden en kijk onze favorieten filmpjes. Speciaal voor jullie uit gezocht.

 Lady Gaga fragrances

In deze reclame voor het nieuwe parfum van Lady Gaga 'Fame' wordt gewoon een stukje kunst getoond. We zijn van Lady Gaga veel kunst gewend en zijn dol op de ietwat gekke maar fashion bewuste videoclips, jurken, optredens, liedjes en rodeloper-gelegenheden.

 Polkadot Louis Vuitton

Wij zijn heel erg fan van de nieuwe collectie van Louis Vuitton met de verschillende kleuren polkadot's. Dit filmpje laat goed zien wat we leuk vinden van de nieuwe collectie want het gek, lief en poppig.

 Anna Dello Russo H&M 
Fashion Shower 

Dit seizoen ontwerpt Anna Dello Russo voor H&M de pronkstukken. Hier is de commercial.

 Beckerman Sisters Etalk tips
beckermanbiteplate.blogspot.com 

Dit filmpje komt van een heel erg leuke fashionblog, deze meiden geven heel erg goed mode advies in een vintage winkel. Hun blog is erg mooi en is zeker de moeite waard om even te kijken.

 Fashionshoot Harper's BAZAAR 

Bij een fashionshoot maken ze soms ook een filmpje daarvan zijn wij helemaal weg en willen er zelf ook een van onze fotoshoot's maken. Vind je dit filmpje leuk en zou je willen dat wij dat ook maken?! Laat dan een reactie achter.

 Vogue Nederland 
nummer 1  'behind the scenes' 

Iedereen is natuurlijk helemaal blij dat we de Vogue nu al bijna een half jaar in Nederland hebben. Dan ben je vast benieuwd hoe het achter de schermen ging bij de eerste editie!

Hopelijk vonden jullie onze filmpjes leuk!
xx ModeMollers
ps. kijk even op de poll aan de rechterkant van de site en stem op onze enquête!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...