dinsdag 24 april 2012

"Wandelprocedure"

Beste lezers,

Vandaag was het weer eens een modeboel op school. We hebben rondgekeken naar leuke, vreemde, fashionable en aparte schoenen in het gebouw. Het duurde even voordat we een paar fashionable schoenen op het spoor waren, maar gister hadden we sowieso al een paar op het vizier. Namelijk De Fluoriserende Neongele Vans. Dus vandaag zijn we met een camera achter deze schoenen aan gegaan. We hebben bij elke schoen een klein verslagje gemaakt:

De zwarte sleehakken met goude knopen - Deze kan je dragen wanneer je naar een feestje gaat maar ze zijn ook mooi onder een leuk jurkje voor naar school.
De groot geflapte paarse adidas gympen - Flap, flap, flap, opeens kwamen ze aangelopen. Deze schoenen vielen meer op dan de persoon zelf. De grote paarse lippen van deze schoen zijn mooi en opvallend met het adidas teken erop. Het soort schoenen is niet bedoelt voor watjes of tutties, maar voor echte stoere chicka's!
De hippe regen-lerenlaars - Deze laarzen zijn een basic musthave voor een shopping queen die vaak in de dure winkels shopt. Een regen- of paardrijlaars is algemeen een saai of lelijk ding maar deze laars is een opgepimpte versie van de twee afknappers. Deze schoenen passen onder een knalkleur blazer of een gave pantalon.
De kurken 'met alle vrolijke bandjes'sleehak - Deze vrolijke in kleur geselecteerde, kurken hak is mooi voor op het strand of boulevard. Maar bij ons op school kan natuurlijk erg veel en daarom zul je deze hakken natuurlijk hier zien rondlopen. Het is een besliste eyecatcher.
De fluoriserende neongele vans - Vans zijn nu echt in, maar als je een paar zwarte neemt is dat echt niet fashionable. Kies voor kleur en neem deze gave stappers voor een opvallende look.










De  gewone groene laars - Ja, daar krijg je het weer, we houden van normaal met gave kleuren! Deze laarzen zijn prachtig als ze goed worden gecombineerd maar ga daar de mist in zijn ze waardeloos voor een spetterde outfit.



xx ModeMollers D&K

ps. volg ons op twitter: @Modemollers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...