zaterdag 18 augustus 2012

DIY litlle bro -shirt

Hallo lezers,

Alweer een 'do it yourself' om je niet te zitten vervelen tijdens de zomervakantie. Voor de kinderen uit het zuiden van Nederland is de vakantie helaas voorbij maar voor de modebloglezers die nu nog wel vakantie hebben kunnen deze DIY's best handig zijn!

In deze DIY laten we zien wat ik gemaakt heb voor m'n broertje's verjaardag, een shirt met little bro erop.

Stap 1
Koop een mooi gekleurd shirt bij de Hema, H&M of C&A. Als je een felle kleur verf gebruikt kan je best een donkergekleurd shirt nemen omdat je de kleur van de verf nog steeds ziet.
Stap 2
Gebruik textiel verf die felgekleurd is of een leuke kleur, bijvoorbeeld de lievelingskleur van de jarige job.
Stap 3
Maak een sjabloon van de letters die op het shirt moeten komen. Je snijd de letters uit het papier, als er een B in zit kan je de rondingen gewoon open laten.
Stap 4
Leg het sjabloon op het shirt. Als je verf niet dik is dep dan met je kwast op het shirt. Het is altijd slim om een dubbele laag van de verf te doen, zodat er goed uit ziet.
Stap 5
Als je het shirt laat drogen haal dan het sjabloon er van af! (Ik deed dat niet en daarom zaten er kleine stukjes papier bij de letters. Maar dat zag er juist wel gaaf uit.) Heb je nou niet genoeg tijd of geduld om het van zichzelf te laten opdrogen, dan kan je het met de föhn laten drogen.
Stap 6
Het laatste wat moet gebeuren is het shirt strijken en het cadeau geven natuurlijk.

xx ModeMollers







ps. Ook bij deze DIY horen wij graag over hoe jij een shirt hebt gemaakt via modemollers@gmail.com of laat een reactie hier onder achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...