dinsdag 26 juni 2012

Zeekleuren


Beste lezers,
Vandaag was het gelukkig weer te merken dat het echtzomer is. Echt een dag om naar het strand te gaan en misschien wel te zwemmenin de zee (oef koud!). Omdat het nu echt strandweer wordt hebben wij een stukjeover zeekleuren. De groenblauwe kleur van de zee inspireert  veel ontwerpers en is dus ook veel op decatwalk gespot bij bekende merken. Omdat de zee van helderblauw tot diepgroenkan lopen hebben wij een paar mooie kledingstukken uitgezocht, die ook nog eensbetaalbaar zijn.

Blouse H&M
Deze mooi, doorschijnende turkooizen blouse is van h&m en kost maar€19,95. Deze blouse kan je perfect op het strand dragen bij een shortje of eenspijkerbroek. Of je draagt hem gewoon over je bikini.
ESSIE
Vande nieuwe serie Essie nagellakjes is deze kleur speciaal geschikt voorzeekleuren, hij heet namelijk  ‘beach bumblu’. Voor €10,- kun je deze potjes kopen bij de drogisterij.
Trendy plateaupumpvan  Graceland.
Deze colorblockingplateaupump van graceland is perfect in de zeekleuren. Namelijk het bovenstegedeelte van helderblauw, tot de hak en de zool licht turkoois.  Hij is voor €24,95 bij de van Haren te koop



Wij hopen dan jullie snel een beetje zeekleuren dragen, veel zomerplezier
xxxModemollers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...