maandag 21 mei 2012

Het Middenrif

Beste lezers,

Je hebt het vast wel gelezen in de modebladen van nu: Het middenrif is weer populair!
Je ziet het niet veel op straat, maar wel in de shoots, op de catwalk en op reclameposters. Dus het moet nog  wel wat populairder worden in de gewone wereld. Maar zie jij jezelf al dat stuk boven je navel showen? Wil jij nou deze trend helemaal opvolgen? Wij hebben de beste kledingstukken gezocht voor deze middenrif show! Voor deze look heb je een bandeauband en een prachtige rok die vanaf je taille loopt(dus net boven je navel) nodig. Hier heb je natuurlijk ook een beetje durf en een ruime beurs bij nodig!

                                        De River Island Skater Rok
Zo zie je maar dat als je je rok boven je navel draagt deze niet zo lang hoeft te zijn. Deze rok staat vrolijk, zomers en fris onder een witte bandeauband. De rok kost €21,72 en is te koop via http://www.asos.com/. Ook de bandeauband met cupcake print is te koop via asos en deze kost €19,01.(deze kun je natuurlijk ook combineren met een andere rok of broek) Ook zijn verschillende bandeaubanden te koop bij Pieces!
Hopelijk komen er deze zomer steeds meer middenriffen te voorschijn! Je kan deze stijl namelijk ook op het strand goed gebruiken, een zonnehoed erbij en klaar ben je voor een leuke strand dag!
xx ModeMollers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...