vrijdag 27 april 2012

LEER & STUDS


leren peplum top
Beste lezers,

Wij zijn dol op leer en studs. Namelijk leren broeken, laarsjes, jasjes en peplum tops. Als je leer combineerd met studs maak je outfit heel powerful. Kijk daarmee wel uit dat het niet te veel wordt, behalve als het je stijl is. Leer kan je een enorme rockchick maken.

Lerenbroek: een lerenbroek kan je combineren met een kleurijk shirtje of een gekleurde basic. Voor een leren broek is het belangrijk dat hij precies past omdat als hij net iets te groot is hij zichzelf oprold aan de onderkant, ook moet hij zeker niet te klein zijn anders leg je de nadruk erg op je bips ;)
Lerenlaarsjes: lerenlaarsjes met studs kunnen overal onder. Een kleurijke broek of een knalkleur broekpak. Meestal zijn leren laarsjes zwart dus is het belangrijk dat je nog een beetje kleur bij je outfit brengt!
Lerenjasjes met studs: het mooiste lerenjasje met studs en franjes is in jaren '50 stijl. Namelijk met vlammenvormen. Deze kunnen de eyecather van een feestje outfit zijn!

STUDS
Gympen met studs zijn exclusief want deze zijn alleen te koop bij de echte disignersmerken. Het zijn gewone gympen met kleur waar overal studs opzitten. Deze schoenen stelen echt de show, waar je ook loopt!


xx ModeMollers D&K
ps. follow us on twitter: @ModeMollers


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...