zaterdag 28 april 2012

Koninginnedag!!

Beste lezers,

Koninginnedag komt er bijna aan en dan trek natuurlijk oranje aan. Maar hoe valt deze spetterende kleur te combineren? Je kan oranje in verschillende stijlen combineren:

GLAMOUR: Je zet oranje in een glamour licht als je het combineerd met gouden grote sieraden.

FUNKY: Als je oranje samen met zwart leer combineerd krijg je al snel een ruige funky look. Het ruige door het leer en funky door het oranje!

CHIQUE: Door oranje niet op de voorgrond te laten springen en je assesoires oranje te doen krijg je een formele chique look. Hierbij moet je de rest van de kleding suptiel en basic houden, bijvoorbeeld: een grijs of zwart broekpak of een little black dress.

CASUAL: Je legt met oranje een klein feestelijk detail of je casual outfit. Bijvoorbeeld zo: een grijze maxi rok met een zwart shirtje waar een grof gebreid vest overheen aan wordt getrokken en daarbij boven op het hooft een grote oranje zonnehoed.

GEK, FEESTELIJK: Als je nou zin hebt in een feestje en niet uren wil piekeren hoe je die oranje kleur combineerd, moet je vooral helemaal in het oranje gaan. Je kan er echt wel een keer per jaar niet goed gecombineerd uitzien ;)

 Wij wensen jullie veel plezier op de vrij markt en hopen dat jullie allemaal iets van oranje bij zich dragen!

ENJOY KONINGINNEDAG!
Modemollers D&K

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...