woensdag 25 april 2012

Vans-invasie

Beste lezers,

Ja, onze school en de wereld worden overspoeld met Vans. Dat is logisch want ze lopen lekker, zijn normaal maar toch met merk en vrijwel overal te koop. Toch is het wel een beetje saai, al die grijzige en saaie halfhoge en hoge Vans. Maar ze zijn er ook met versiersels zoals gele zolen of kleurige veters. Eigelijk zijn Vans dus helemaal niet zo saai, kijk bijvoorbeeld naar Kenzo voor Vans. Deze zijn gek, dure pronkstukken als je ze hebt en natuurlijk erg opvallend. Ook leren Vans zijn net iets anders dan een normale maar je hebt wel iets bijzonders voeten.


Vans zijn in en we raden ze zeker aan! Alleen geven we je een tip mee: 'geef een gekke draai aan deze normale merk schoenen'

Misschien denk je als ultieme fashionista dat hakken bij elke outfit moeten. Wij vinden dat Vans en All-Stars ook vrouwlijk of sexy kunnen zijn als je ze goed combineerd.

Als je iets bijzonders wil doen met je Vans of All-Stars kan je er natuurlijk zelf een draai aan geven. Je kan ze stoerder maken (studs) of feestelijker (glitters). Maar ben jij niet zo'n DIY iemand, dan moet je vooral op zoek gaan in kleine winkeltjes naar speciale Vans. Vans met een apart printje of een stofje dat bij jou op school of werk nog niet is voorgekomen.

Maarja, je kan soms ook een bad shoe-day hebben, doe dan vooral gewoon de basic Vans aan want daar is helemaal niks mis mee!

xx ModeMollers D&K
ps. volg ons op twitter: @ModeMollers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...