vrijdag 26 oktober 2012

Zwart Zwarter Zwartst

Lieve lezers en lezeressen!

Het is weer een bar weertje en dat betekent meer warme jassen. Dus zie je meer en meer donkere kleuren op straat en vooral erg veel zwart. Wij zetten de mooiste zwarte make-upproducten, kledingstukken en accessoires voor je op een rijtje om deze zware tijd door te komen.

Maybelline Master Smoky Shadow-Pencil
Deze diepzwarte 'ShadowPencil' is een heel erg handig make-up product om gezwind smokey eyes te maken. Op de site van Maybelline staat het in 2 stappen uitgelegd:
Tip van onze make-up artist
master-smoky-tips

Creëer intense smokey eyes in 2 makkelijke stappen:

1. Trek een dikke lijn
2. Vervaag met de smudger

Je ziet dat je eerst een lijntje moet trekken en je kan het daarna met de 'smudger' (mooi woord hè?) uitwrijven. 

Je hebt het in de kleur zwart, maar ook in bruin blauw grijs en paars. En je kan er natuurlijk een bijpassende mascara bij gebruiken :

Volum’ Express Colossal Smoky Eyes




CAROLINE WOOL COAT

Deze jas is én warm én enorm fashionable. De romp van deze jas is van lekkere warme stof en de mouwen lijken van leer. Deze jas heeft ook een erg grote capuchon aan de achterkant, dus als het lekker koud is trek je het gewoon over je hoofd heen. Maarja, er is natuurlijk ook een minder leuke kant: hij kost €109,95, dat wordt dus even sparen!
Black onyx van OPI
Dit is de allerallerallerbasicste nagellak  van OPI, maar wel een hele mooie zwarte. Lak 1 of 2 laagjes van deze nagellak op je nagels en je bent weer een tijdje zoet. Hij kost ongeveer 14 euro. En zo als OPI zelf zegt :
Basic Black- and basically fabulous!


Veel plezie in deze donkere tijden!
xxModeMollers









 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...