maandag 22 oktober 2012

De tijger en de panter.

Hallo lieve lezers.

We vinden ze dit seizoen in alle soorten  en maten, printjes op kleding! De tijger en de panter. Als je aan de panter denkt zie je waarschijnlijk ook meteen het panter-printje voor je. Ook zijn er veel andere printjes weer 'helemaal in' dit seizoen. Hier laten we een paar van onze favoriete panters en tijgers zien. Maar pas op! Draag niet teveel panter en tijger bij elkaar en door elkaar, want dan kan het neigen naar ordinair!

Tijgers
De tijger-print is bekend en je kan ervan houden of niet. Maar wat je nu ziet is dat er een hele andere draai wordt gegeven aan de normale tijger-print, namelijk de grote tijger kop is op verschillende plekken te koop. Vooral de truien van KENZO zijn een geweldige twist en veranderen het idee van het normale streepjespatroon. Hieronder een paar voorbeelden van tijger koppen: 



laatste 2 foto's van weheartit.com 

Panter-print broek
Deze broek is van de bijenkorf en met panter-print. Omdat het niet de 'normale' panter-print heeft, is deze broek best bijzonder. Ook is het best wel grappig dat deze broek ook wat valige vlekken heeft, waardoor er een ander accent aan de broek komt. Alleen is de prijs wat minder grappig, namelijk € 169,95.



The preppy sock.
Ook een andere trend met deze 'panter-print' is de preppy look. Deze kan je creëren door een panter-print sok (misschien in een gekke of gedurfde kleur) hoog op te trekken. Dit kan gecombineerd met high heels, gympen, hoogwater broek, rokjes, shortjes en natuurlijk jurkjes.



De panterprint zonnebril
TOUCH - MEDIUM ZONNEBRIL MET CAT EYE MONTUUR, van de Mango. Deze leuke rondglazige zonnebril is nou niet bepaald voor dit seizoen, maarja. Dus moet je er erg op hopen dat je op een zonnige vakantie gaat. Deze bril is alleen online te koop bij shop.mango.com. 
Wat panter- en tijger-print spullen die wij in Den Haag hebben gespot:









xx ModeMollers
ps. volg ons ook op twitter @ModeMollers



2 opmerkingen:

  1. Zie deze link voor leuke panter stof!
    http://store.annamariahorner.com/fieldstudy.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. omg al die tijgerdingen shirt enz, ik wil ze hebben!
    Leuk stukje!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...