vrijdag 11 mei 2012

Shopping Queens

Beste lezers,

Wij hebben net zoals iedereen wel een paar lievelings programma's. Maar onze favoriet is toch echt wel Shopping Queens. Shopping Queens is een programma waarin 5 vrouwen, die beweren veel verstand te hebben van mode, gaan shoppen met 400 euro en 3 uur tijd. Ze shoppen voor een thema en deze bedenkt Fred van Leer. Ze krijgen uiteindelijk een cijfer van hun medekanidaten en Fred van Leer.
Het is het ultieme fashionista programma. Wij zijn er echt dol op. Wees gewaarschuwd, ze kraken elkaar vreselijk af maar dat is soms ook wel leuk om naar te kijken ;) Iedere modevrouw heeft zijn eigen mening over kleding en je kan je soms erg inspireren om naar andere meningen te kijken. Bij het programma moet je denken aan het hele plaatje, outfit, haar en make-up. Sommige meiden slaan totaal de plank mis maar vele zien er fashionable en prachtig uit! Als je de hele serie hebt gemist kan je het natuurlijk op RTL gemist bekijken en dan zie van stoere spijkershortjes tot felle knalkleurige blokhakken. Het komt om 20.00 op RTL5 en vanavond is de finale van moeder(dag)week!

Hopelijk vinden jullie het programma net zo leuk als wij en genieten jullie net zo van de kakelende vrouwen en gave outfits!

xx ModeMollers
ps. follow us on twitter: @ModeMollers

1 opmerking:

  1. Thanks for taking time for sharing this article, it was excellent and very informative. It’s my first time that I visit here. I found a lot of informative stuff in your article. Keep it up.
    http://www.uitzending-gemist.com/uitzending-gemist-rtl-4

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...