woensdag 16 mei 2012

Midi,mini,maxi

Beste lezers,

Binnekort is het weer jurkentijd! Heerlijk weer is opkomst en dan ontharen we de benen en trekken de mooiste jurkjes en rokken aan! Voor goed strandweer trek je een maxi rok aan of toch een leuk jurkje op midi lengte waarmee je totaal de show steeltDus schrijven wij een stukje over jurk- en roklengtes.
De Jurk en de Rok
Je hebt echt heel veel verschillende soorten, lengten en maten jurkjes, van maxi-jurk tot een minirokje dat net onder je kont blijft hangen. Maar een klein en kort jurkje kan vaak ordinair overkomen, tenzij je er niet te veel goud en bling-bling of te drukke printjes bij doet. Ook is het juist wel stijlvol, bijvoorbeeld als je er hoge hakken onder draagt, dan lijken je benen langer en slanker. De midi rok kan je gebruiken voor een vrolijk lentedagje in pasteltinten. Of juist in een grijze kleur met wijde rok waarbij je een vrolijk en kek riempje met de grijze massa combineert. De maxirok is elegant en stijlvol en als je de juiste lengte hebt lijk je er erg slank in! Een maxi rok kan prachtig zijn voor je figuur, hij hangt namelijk op je taille en is erg lang waardoor je automatisch langer lijkt. Bij maxi rokken zijn de printjes erg belangrijk. Een Azteken en Afrikaanse print is prachtig ook zijn gekke cartoon printjes ook erg leuk! Ook als je een accessoire wil hebben bij een jurkje, hoeft dat niet persé een ketting of armband te zijn. Je kan bijvoorbeeld een leuk hoedje of een tulband dragen.

De Broek
Ook de broek is er in vele maten wijdtes en lengtes. Je hebt bijvoorbeeld een lange kantoorbroek of een lekker shortje. Bij je werk of school wil je er vaak wat netter uitzien dan thuis, maar dat betekent niet dat je minder stijlvol hoeft te zijn. Naar kantoor een bijvoorbeeld een lange en wijduitlopende zwarte broek, die mooi sluit om de taille. Ook joggingbroeken kunnen erg trendy zijn, zie hier een joggingbroek van vimodos.nl die je natuurlijk ook gewoon als normale broek kan gebruiken. Natuurlijk omdat de zomer eraan komt zijn er volop in de winkels shorts te koop, in alle maten en kleuren, de nieuwste van de h&m in lichtroze en andere speciale kleuren zijn echt geweldig. Een driekwart broek kan je gebruiken als je lekker een dagje thuis wil hangen of als de zon maar half schijnt.

xx ModeMollers
ps. hier een nieuwe poll klik hier voor wat voor roklengte bij jou past!







2 opmerkingen:

  1. Hee K&D!
    Super coowl blog, voor de 2e keer. ik ben nu even aan het uitvogelen hoe alles werkt enzo, ik meld het wel als ik klaar ben.

    xxx Evaa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HOOOI.
    Ik vond vooral dat van die schoenen in het schoolgebouw erg leuk (:
    nogmaals, ik ga jullie volgen als het lukt -__-
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...