woensdag 30 mei 2012

Groen

Beste lezers,


Wij vinden groen echt een voorjaarskleurtje. Ookal is de lente bijna voorbij en de zomer zit eraan te komen is het toch een frisse kleur voor het nog kleine stukje lente. Van het gras dat gaat groeien en blaadjes die aan de bomen komen. Dat is best fel en de groen die je bij groen verwacht. Je hebt heel veel verschillende soorten groen. Mint, turquoise, neon, licht, donker, midi, grauw en geel groen.
minkpink peppermint polkadot
 via asos
Mintgroen
Pastel is dit seizoen erg een trend, je ziet het in alle kleuren. Maar mintgroen is toch wel een van de mooiste. Het is mooi bij je kleren, op de muur en in de natuur. Vooral als je donkere kleuren met een pastelgroen shirtje combineert staat het erg mooi. Ook is het leuk om pasteltinten, zoals mintgroen met elkaar te combineren.

Turquoise (spreek uit turkwaas)
Dit is een mooie zeegroene kleur, een soort van mengeling van blauw en groen. Het is leuk in flapshirten die extra wijd zijn, dan boots je de kleuren van de zee na plus de golven. Ook is het leuk om een turquoise broek of blazer te hebben, ook met donkere kleren.
felgroen broekje via nelly.com

Felgroen
Dit is een felle kleur, dus niet te veel tegelijk er van dragen. Een accentje neongroen in je sandaal, of een sleutelhanger aan je tas. Ook is het leuk om naar feestjes een keer uit te pakken, met een felgroen jurkje, of leuke felle accessoires.

patrizia pepe
Lichtgroen
Soms heb je bij lichtgroen dat je meteen aan mint- of pastelgroen denkt, maar het kan ook anders. Bijvoorbeeld dat je een lichte grijs- of geel tint bij de groen hebt. Omdat er zoveel kleuren lichtgroen zijn kan je ook niet meteen zien of het ergens bij matcht. Maar ook juist omdat er zoveel kleuren zijn, móet er wel iets bij matchen.

via peterhahn.nl
Donkergroen
Donkergroen is een bijzondere kleur en eigenlijk meer voor de herfst. Maar je kan ze ook zien in aardstinten, zoals bruingroen, en grijzgroen. Met deze kleuren kun je samen een erg mooi geheel vormen.

Olijfgroen
Olijfgroen is een speciale kleur en stamt natuurlijk af van de groene olijf. Omdat deze kleur een speciale tint groen is, kan je het bijvoorbeeld met een spijkerjasje combineren.

bandolera
Wij hopen dat jullie binnenkort veel kleuren groen gaan dragen!

x-x-xModeMollers



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...