zondag 19 augustus 2012

Waar moet ik zijn om te shoppen?

Lieve lezers,

Waar moet je zijn om te shoppen, dat is een goede vraag! Wij weten verschillende plekken waar je goedkoop en leuk kan shoppen.

9 STRAATJES
De 9 straatjes in Amsterdam is de perfecte plek om uniek en vintage dingen te shoppen. De 9 straatjes bestaat uit 3 lange straten die alle 3 weer uit 3 partjes bestaan. In elke straat vindt je wel één of meerdere vintage winkels en deze zijn helemaal niet duur. Ook hebben veel mensen hun eigen kleine winkeltje daar opgericht en daarom kun je er uniek shoppen. De favoriete daar zijn The Darling, Zippers en Episode.

HOOFDDORP
In Hoofddorp kan je bij de grote merken leuk en erg stijlvol shoppen. Je hebt daar de Primark en daar kan je zoals je waarschijnlijk al weet heel goedkoop en fashionable shoppen. In de buurt van de Primark heb je een erg groot filiaal van de Zara, hier kun heerlijk shoppen en je ogen uitkijken naar de prachtige spulletjes. De favoriete daar zijn de Primark en Zara.

IJHALLEN
De IJhalen in Amsterdam is een hele grote rommelmarkt. Je kan er ongelofelijk goedkoop en vintage of retro of classic shoppen. Het is wel zoeken naar leuke dingen op deze markt omdat het ook gewoon oude troep van mensen is maar er zit ook veel leuks bij. Doordat de mensen die het verkopen hun zogenaamde troep verkopen is alles heel goedkoop dus als je dan een heel leuk tasje ziet kan je die wel een maar voor 2€ scoren. Wij zijn heel erg positief over de IJhalen!

UTRECHT
Ook Utrecht is een super leuke stad om een dagje te gaan shoppen. Bij de grachten heb je de grote merken en kan je gewoon winkelen. Maar net daarbuiten kom je bij de schattige zelf begonnen winkeltjes. Je kan bij de grachten erg gezellig en lekker eten omdat je vlak bij het water zit is erg idyllisch. Onze favoriete daar zijn een erg leuk oorbellen winkeltje, t'oortje en een erg gave vintage winkel vol gekke en mooie spulletjes.

ANTWERPEN
In Antwerpen hebben ze grote dure winkels maar als je naar de winkelstraat laat brengen vindt je leuke en veel voordeligere winkelketens. Ze hebben daar een Forever21. Forever21 is een erg populaire winkel want je kan daar best goedkoop shoppen en ze hebben heel veel verschillende kledingstukken en hakken. Antwerpen is ook erg leuk om een paar dagen te blijven, je hebt er leuke restaurantjes en natuurlijk het ModeMuseum. De favoriete daar zijn de Forever21 en het ModeMuseum Antwerpen.

xx ModeMollers
ps. Veel shop plezier!
pps. Wij bedanken de mensen die zo lief zijn geweest een paar keer een reactie achter te laten. <3

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...