dinsdag 14 augustus 2012

DIY spettershirt

Hallo lezers,

Wij laten jullie in verschillende blogpost zien hoe je je niet hoeft te vervelen in de zomervakantie. We laten zien hoe je je eigen kleding kan maken of hoe je een saai shirt helemaal kan opfleuren .
In deze blogpost laten we zien hoe je je oude kleding kan oppeppen of om een nieuw gekocht shirt te versieren.

Stap 1
Koop een goedkoop shirt bij de Hema, Zeeman of Wibra of een oud shirt dat je niet draagt omdat hij zo saai eruit ziet.
Stap 2
Neem potjes textiel verf in verschillende kleuren, de kleuren die wij aanraden zijn roze, groen, blauw en geel. Als je nog andere kleuren wil kan je deze kleuren mengen en heb je meer variatie.
Stap 3
Leg het shirt op een grote plastic mat zodat je de grond niet besmeurd. Je kan het ook buiten doen dan loop je nog minder risico.
Stap 4
Pak een pen en doop hem in een verfpotje, zorg dat je erg druiperige verf koopt zodat je goed kan spatten. Als de achterkant van de pen genoeg verf bevat, spet je met een grote zwaai de verf op het shirt. Herhaal dit met de andere kleuren.
Stap 5
Lees goed op je potje verf of het daarna moet strijken.
Stap 6
Na al dat spatten en kliederen heb je een heel leuk shirt en kan je dat oude shirt weer dragen of heb je er een nieuw en gek kledigstuk bij in je kast.



xx ModeMollers
ps. Als je van plan bent de DIY splettershirt ook zelf te doen, horen wij dat graag en zouden wij het leuk vinden om te horen. Je kan ons bereiken via modemollers@gmail.com of laat hier beneden een reactie achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...